Over ons

USB van Duynhoven B.V. kent haar oorsprong als familiebedrijf al voor de Tweede Wereldoorlog, toentertijd gericht op het stralen en moffelen van fietsframes; spatborden en wielen. Toen in 1968 de horizon verbreed werd ging dit gepaard met enkele veranderingen. Zo werd het bedrijf overgenomen door Antoon van Duynhoven Sr. wie zijn vader opvolgde, en werd er voortaan ook mobiel gewerkt. Op deze manier werd het mogelijk om ondermeer huizen; constructies; sluisdeuren en bruggen te stralen en schilderen.
Door deze uitbreiding binnen het bedrijf begon de groeispurt en barstte het tien jaar later uit haar voegen. Het oude pand, gevestigd achter het woonhuis in Volkel vlakbij Hemelrijk, werd ingeruild voor het huidige pand op het industrieterrein van Uden. Dit ging tevens gepaard met de naamsverandering naar zoals het tegenwoordig in de boeken staat, USB van Duynhoven BV.
 
Tegenwoordig wordt de onderneming al bezet door de derde generatie van Duynhoven en is flink uitgedijd in haar werkzaamheden. Inmiddels opererend vanuit een tweede locatie in Katwijk bij Cuijk wordt er zo'n 20.000 m2 grond bestreken waarvan 7.000 m2 bebouwd is. Dit biedt enorme mogelijkheden wat verwerkingscapaciteiten betreft en dit in combinatie met ruime vakkennis en moderne technologie wordt een garantie geboden op hoge kwaliteit, voor nu en voor de toekomst.